selskapslokaler Osf


 Våre lokaler


Sjømannsforeningens selskapslokaler egner seg ypperlig til små og store arrangementer for både private og bedrifter. Alt fra konferanser,  foredrag til firmafest, julebord og bryllup.


Vi kan romme fra 20 til 120 gjester og tilbyr en spennende meny med stort utvalg.

live musikk

Ønskes det live musikk til selskap eller dans, er det ingen problem.Utleie


Selskapslokalene har siden 1927 opparbeidet seg et renommé som et ypperlig sted for alle typer arrangementer, enten det er konferanser og kurs, konfirmasjon, bryllup, firmafest eller julebord. Vi kan arrangere selskaper fra 20 til 120 personer i et hyggelig maritimt miljø. Her er gamle ærverdige lokaler med skipsmodeller, malerier og maritime klenodier som danner en spesiell ramme rundt ethvert arrangement. 

Les også: Lokal utleie til bryllup

Lokalene rommer en stor festsal og salonger med bar, bysse, pantry, garderobe og toaletter. Festsalen er utsmykket med skipsmodeller og malerier av Kong Haakon 7, Kong Olav og Kong Harald.


Kjøkkenet kan tilby et bredt spekter fra ekte norsk sjømannskost til internasjonal mat med fransk og marokkansk tilsnitt. 

Menyen er variert, fra smørbrød og snitter til tapasbuffet eller full middagsserveringLokalene rommer en stor festsal og salonger med bar, bysse, pantry, garderobe og toaletter. 

Festsalen er utsmykket med          skipsmodeller og malerier av Kong Haakon 7, Kong Olav og Kong Harald.Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon.